Echipament curatare Caddy Clean

SKU Caddy Clean Category

Offer request

Posting request in SICAP

Avantajele masinii Caddy Clean:

– Cresterea productivitatii muncii.
– Foarte usoara,manevrabila si ergonomica.
– Unghiul de operare ajustabil.
– Poate fi folosita si ca masina de mana prin atasarea unui maner ergonomic.
– Versatila, poate fi folosita oriunde.
– Curatare Perfecta

Caddy Clean a fost proiectata pentru a fi simplu de manevrat si economica. Aceasta masina de la Caddy Clean va curata perfect acolo unde nici o masina automata sau monodisc nu poate ajunge.

Greutatea extrem de redusa (2,3kilograme), precum si designul practic o face ideala pentru curatarea in zonele greu accesibile. Caddy Clean are in dotare un maner ergonomic avand foarte multe caracteristici. Bateria are o functionalitate de 2-3 ore .Cu cele doua perii rotative sau driving discuri aveti o stabilitate deosebita astfel incat marginile inguste,nisele si colturile vor fi cu adevarat curatate.

Datorita inaltimii reduse de numai 95mm chiar si murdaria de sub calorifer sau vasul wc suspendat va putea fi indepartata.
Pentru a indeparta chiar si cele mai dificile murdarii, solutia de curatat poate fi aplicata foarte simplu si precis doar cu un click pe butonul de pe manerul telescopic.
Dispozitivul poate fi tinut si in mana.Transformarea se face imediat, doar se scoate masinaria din manerul telescopic si se ataseaza manerul ergonomic si e gata de folosire.
Stresanta si obositoarea curatarea rosturilor dintre placile de faianta sau a sitelor de scurgere devine o joaca de copii, pentru ca munca manuala este doar o amintire cu Caddy Clean. Ca rezultat atat performatele cat si sigurata sunt vizibil imbunatatite.
Ingeniosul sistem de articulatii ajuta ca periile sau padurile sa stea intotdeauna lipite perfect de suprafata curatata, astfel incat sa curatati fiecare scara impecabil. Chiar si suprafetele verticale pot fi curatate mecanic foarte rapid si usor cu CaddyClean.

Accesorii incluse:

Unitatea de baza Caddy Clean cu rezervor de 1,7L
Manerul pentru unitatea de mana
Baterie NiHM
Incarcator acumulator
Adaptor EU
Suport prindere acumulator
Suport prindere perete
Perii albe 0,4 – 2 buc
Perii albe 0,6 – 2 buc
Disc tractiune pentru disc polyester – 2buc
Kit de 10 paduri abrazivi

Shopping Basket
Scroll to Top