Masina curatat podele cu aburi DUPLEX 620 STEAM PLUS

Echipament curatare pardoseli cu abur, fara detergenti. Curata, igienizeaza si lasa uscat pana la 550 mp /h.

Caracteristici:
Eficient si extrem de usor de folosit: tehnologia cu aburi curata diverse tipuri de materiale de la mocheta la covoare, deoarece nu umezeste materialul ci revitalizeaza fibrele.
Este echipat cu 2 rezervoare: 1 tip boiler, 1 pentru depozitare apa. Echipamentul de curatare cu abur, Duplex 620 Steam Plus, poate fi folosit si ca sistem de spalare conventionala cu solutii tip detergent.
Bidirectional:  design-ul inovativ si manevrabilitatea ii permit utilizatorului sa schimbe directia sistemului de curatare cu abur Duplex 620 Steam Plus doar prin inversarea manerului. Aceasta functie permite curatarea spatiilor din stanga in dreapta/ din fata in spate si viceversa, o functie imporanta mai ales in spatiile greu accesibile.
Perfect echilibrat: design compact, periile si motorul fiind localizate central.

 

23.700,00 lei without VAT

SKU DUPLEX 620 STEAM PLUS Category

Offer request

Posting request in SICAP

Available on back-order

DUPLEX 620 STEAM PLUS
Curățare profesională cu abur

Duplex 620 Steamplus, aparat de curățat cu abur pentru podea, cu o lățime de curățare de 620 mm, oferă o curățare „la margine” pe toate suprafețele podelei, alături de pereți și în colțuri.

Aburul este furnizat uneia dintre periile contra-rotatoare și, prin urmare, podelele sunt lăsate igienizate și practic uscate imediat.

Panourile sale de susținere și întreaga structură sunt din aluminiu turnat sub presiune, în timp ce carcasa accesoriilor este rezistentă la impact, iar panourile suport pentru perii sunt din oțel inoxidabil.

Jetul de abur de 130°, direcționat pe podea, face ușor de îndepărtat chiar și cea mai încăpățânată murdărie.

Mașina este, de asemenea, furnizată cu rezervoare standard de lichid, permițându-i să fie utilizată în modul de curățare cu abur sau fluid, după cum este necesar. O gamă

sunt disponibile diferite tipuri de perii pentru a se potrivi diferitelor tipuri de pardoseli.

Designul compact face ca Duplex 620 Steamplus să fie ușor de utilizat și manevrabil atât în ​​direcția înainte, cât și în sens invers, iar aburul se combină cu agitarea periei pentru a produce rezultate puternice de curățare și igienizare.

Mii de peri sunt introduși în diagonală pe lățimea fiecărei perii, care se rotește la 600 rpm pentru a oferi o curățare cu adevărat temeinică. Acestea ridică în mod activ murdăria, apa și murdăria de pe podea, lăsând-o curată, igienizată și uscată.

Duplex 620 Steamplus este excelent pe covoare, gresie, lemn, marmură, vinil, Timbersafe, Flotex, Marley, gresie pentru covoare, podele de siguranță, podele din rășină și multe altele.

 

Specificatii tehnice:

Suprafata de lucru 550 M²/h
Latime spalare 500-800 mm
Dimensiuni mm 430x620x250h
Numar perii 2
Alimentare electrica Cord
Voltaj 240 Volt
Frecenta 50 Hz
Nivel zgomot < 64 dBA
Rezervor solutie 4.75 Lt
Rezervor murdarie 3.6 Lt
Viteza perii 650-750 rpm
Presiune perii 190 gr/cm2
Greutate 43 kg
Putere absorbita EU 1600 + 1340 watt
Latime jet abur 530 mm

Shopping Basket
Scroll to Top