Politica de Retur

Dreptul de Retragere

Conform legislației UE, aveți dreptul de a vă retrage din contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice de la data la care dumneavoastră sau o persoană desemnată de dumneavoastră intră în posesia fizică a produselor.

Procedura de Returnare

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din acest contract printr-o declarație neechivocă. Puteți face acest lucru prin:

Condiții pentru Returnarea Produselor

  • Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate, împreună cu toate accesoriile, etichetele și ambalajele originale.
  • Produsele nu trebuie să prezinte semne de uzură sau deteriorare.

Costurile Returnării

Costurile directe aferente returnării produselor vor fi suportate de către client. În cazul în care produsul returnat este defect sau nu corespunde descrierii de pe site-ul nostru, costurile de returnare vor fi suportate de noi.

Rambursarea Contravalorii

După primirea și inspectarea produselor returnate, vă vom rambursa toate plățile primite, inclusiv costurile de livrare inițiale (cu excepția costurilor suplimentare determinate de alegerea de către dumneavoastră a unui alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de noi), fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați de decizia dumneavoastră de a vă retrage din acest contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată folosită de dumneavoastră pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ați convenit altfel.

Excepții de la Dreptul de Retragere

Dreptul de retragere nu se aplică în cazul următoarelor produse:

  • Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de dumneavoastră.
  • Produse care sunt, după livrare, inseparabil amestecate cu alte elemente.
  • Produse personalizate conform specificațiilor dumneavoastră.

Contact

Pentru orice întrebări sau clarificări suplimentare, vă rugăm să ne contactați:

Derulați până sus